TC Salland gaat verder onder de naam TV Park Bathmen

Parkleden en leden van TC Salland gaan samen verder onder de naam TV Park Bathmen. Mooie integratie van twee bespelers van ons fraaie park. Richting 2021 gaan we dan ook samen met TV Park Bathmen ervoor om een sportieve ontmoetingsplek te worden. We hebben het park al opgeleukt met fraaie terrasmeubels, dartborden en ook een tafeltennistafel is gearriveerd. In ons sportcafé is het goed toeven. Onder het genot van een drankje is het mogelijk om diverse sportevenementen via de beeldschermen te volgen. Verdere ontwikkelingen zullen volgen en we houden je op de hoogte via deze website en social media.

Tennis je nog niet en overweeg je om komend jaar lid te worden…..kom gerust eens langs op ons park om sfeer te proeven.

Dit geldt ook zeker voor de jeugdigen onder ons. Onze parktrainer komend jaar is Marc IJzerman. Marc heeft een aardige reputatie opgebouwd als trainer voor alle jeugd. Voor ouders van de jeugd biedt het sportcafé ook ruimte om tijd door te brengen. Wil je even werken terwijl je kind traint, wij faciliteren internet via een LAN-aansluiting of WIFI. Dus kom eens lang of neem contact op met Marc via marcieijzerman@hotmail.com of met ons via parkbathmen@gmail.com.

Bovenstaande wordt momenteel op sommige onderdelen helaas beïnvloed door de maatregelen aangaande COVID-19. Laten we hopen in 2021 hiervan bevrijd te zijn.