Tennis buitenseizoen 2022:

Je kunt er maar op tijd bij zijn!!

Mocht je competitie willen spelen is het noodzaak dat je tijdig lid bent/wordt van onze club. Inschrijven voor de voorjaarscompetitie moet voor 1 december 2020 plaats vinden. Dus wil je lid worden en competitie spelen dien je dit voor 1 november 2021 aan te geven. Dus wordt lid, formeer een team (evt in overleg met onze parktrainer in 2022 Marc IJzerman). Het inschrijfformulier vind je hier. Uiteraard kun je ook in ons sportcafé een inschrijfformulier invullen.

Jeugd:

Hier hebben we een tweetal mogelijkheden. Een pakketvorm en een lidmaatschap zonder verdere verplichtingen. Bij de pakketvorm vormt competitie spelen een mogelijkheid en geen verplichting.

Trainingen gaan altijd door conform afspraak met de trainer. Bij slecht weer kan gebruik worden gemaakt van de indoorbanen. Hier worden geen extra kosten berekend.

Pakket met 20 trainingen van 50 minuten, mogelijkheid tot spelen van voorjaarscompetitie en najaarscompetitie en natuurlijk het KNLTB- lidmaatschap van onze vereniging. 230 euro
KNLTB-lidmaatschap 80 euro

 

Mocht je competitie willen spelen is het noodzaak dat je tijdig lid bent/wordt van onze club. Inschrijven voor de voorjaarscompetitie moet voor 1 december 2020 plaats vinden. Dus wil je lid worden en competitie spelen dien je dit voor 1 november 2021 aan te geven. Dus wordt lid, formeer een team (evt in overleg met onze parktrainer in 2022 Marc IJzerman). Het inschrijfformulier vind je hier (hyperlink naar inschrijfformulier). Uiteraard kun je ook in ons sportcafé een inschrijfformulier invullen.

 

Volwassenen:

KNLTB lidmaatschap 130 euro
KNLTB lidmaatschap wanneer je ook lid bent bij een andere bij de KNLTB aangesloten vereniging 80 euro

 

Zomerlidmaatschap:

Zomerlidmaatschap tot 25 jaar (1 juni tot 1 september) 35 euro
Zomerlidmaatschap vanaf 25 jaar (1 juni tot 1 september) 50 euro

 

Mocht je competitie willen spelen is het noodzaak dat je tijdig lid bent/wordt van onze club. Inschrijven voor de voorjaarscompetitie moet voor 1 december 2021 plaats vinden. Dus wordt lid, formeer een team (evt in overleg met onze parktrainer in 2022 Marc IJzerman). Mocht je interesse hebben om te gaan trainen kun je daarover contact opnemen met Marc IJzerman via 0645166004. Het inschrijfformulier vind je hier (hyperlink naar inschrijfformulier). Uiteraard kun je ook in ons sportcafé een inschrijfformulier invullen.

Korting bij gezamenlijke voordeur:

Mochten er meer dan 3 leden woonachtig zijn op hetzelfde adres dan krijgen deze leden een korting van 15% in de vorm van een Horecategoed te besteden in ons sportcafé!!