Tennis buitenseizoen 2021:

Je kunt er maar op tijd bij zijn!!

Er gaan in 2021 wat veranderingen komen. We gaan afscheid nemen van de naam TC Salland. De tennisvereniging gaat verder onder de naam T.V. Park Bathmen. De bestuurders van TC Salland zullen voorlopig ook het bestuur van de nieuwe vereniging gaan vormen. Daarnaast hebben we besloten om het parklidmaatschap om praktische redenen op te heffen. Alle leden zullen dan ook vanaf het komende seizoen KNLTB-lid worden.

Mocht je competitie willen spelen is het noodzaak dat je tijdig lid bent/wordt van onze club. Inschrijven voor de voorjaarscompetitie moet voor 1 december 2020 plaats vinden. Dus wil je lid worden en competitie spelen dien je dit voor 1 november 2020 aan te geven. Dus wordt lid, formeer een team (evt in overleg met onze parktrainer in 2021 Marc IJzerman). Het inschrijfformulier vind je hier. Uiteraard kun je ook in ons sportcafé een inschrijfformulier invullen.

Jeugd:

Hier hebben we een tweetal mogelijkheden. Een pakketvorm en een lidmaatschap zonder verdere verplichtingen. Bij de pakketvorm vormt competitie spelen een mogelijkheid en geen verplichting.

Trainingen gaan altijd door conform afspraak met de trainer. Bij slecht weer kan gebruik worden gemaakt van de indoorbanen. Hier worden geen extra kosten berekend.

Pakket met 20 trainingen van 50 minuten, mogelijkheid tot spelen van voorjaarscompetitie en najaarscompetitie en natuurlijk het KNLTB- lidmaatschap van onze vereniging. 230 euro
KNLTB-lidmaatschap 80 euro

 

Mocht je competitie willen spelen is het noodzaak dat je tijdig lid bent/wordt van onze club. Inschrijven voor de voorjaarscompetitie moet voor 1 december 2020 plaats vinden. Dus wil je lid worden en competitie spelen dien je dit voor 1 november 2020 aan te geven. Dus wordt lid, formeer een team (evt in overleg met onze parktrainer in 2021 Marc IJzerman). Het inschrijfformulier vind je hier (hyperlink naar inschrijfformulier). Uiteraard kun je ook in ons sportcafé een inschrijfformulier invullen.

 

Volwassenen:

In 2021 nemen we afscheid van het parklidmaatschap. Hier hebben we een aantal mogelijkheden.

KNLTB lidmaatschap 130 euro
KNLTB lidmaatschap wanneer je ook lid bent bij een andere bij de KNLTB aangesloten vereniging 80 euro

 

Zomerlidmaatschap:

Zomerlidmaatschap tot 25 jaar (1 juni tot 1 september) 35 euro
Zomerlidmaatschap vanaf 25 jaar (1 juni tot 1 september) 50 euro

 

Mocht je competitie willen spelen is het noodzaak dat je tijdig lid bent/wordt van onze club. Inschrijven voor de voorjaarscompetitie moet voor 1 december 2020 plaats vinden. Dus wordt lid, formeer een team (evt in overleg met onze parktrainer in 2021 Marc IJzerman). Mocht je interesse hebben om te gaan trainen kun je daarover contact opnemen met Marc IJzerman via 0645166004. Het inschrijfformulier vind je hier (hyperlink naar inschrijfformulier). Uiteraard kun je ook in ons sportcafé een inschrijfformulier invullen.

Korting bij gezamenlijke voordeur:

Mochten er meer dan 3 leden woonachtig zijn op hetzelfde adres dan krijgen deze leden een korting van 15% in de vorm van een Horecategoed te besteden in ons sportcafé!!

Alle leden , bestaand en nieuw, jong en ouder, zullen naast hun KNLTB-pasje een fraaie Park Bathmen Bidon ontvangen.