Stefan van der Stroet trainer op Park Bathmen

We zijn trots dat we naast Marc IJzerman nu ook Stefan van der Stroet aan ons park hebben kunnen binden. Stefan zal zich vooral richten op prestatief (top) tennis. Ook jeugd die op dit moment al cluboverstijgend traint kunnen we met beide trainers nog een extra uitdaging bieden op ons park.

Als tennisspeler behoorde Stefan in zijn jeugd tot de beste spelers van zijn leeftijdscategorie. Na zijn middelbare school speelde hij 1,5 jaar fulltime tennis. Mede door een blessure stopte dit avontuur voortijdig en begon hij zijn trainersloopbaan. Hij werkte voor diverse grote prestatieve tennisscholen in het hele land en 3 jaar als fulltime regioscout voor de KNLTB waarin hij een ruime (inter)nationale ervaring op heeft gedaan in het toptennis.
De mentale kant van het spel heeft hem altijd het meest geïnteresseerd. De mens staat ook in een tennisontwikkeling daarom altijd centraal. Daarbij gebruikt hij in zijn tennistrainingen spelenderwijs principes en methodes uit de wereld van de persoonlijke ontwikkeling.
Hij is daarin vanuit diverse kanten geschoold en voorstander van een eclectische aanpak. Hij is o.a. NLP Practitioner (neuro linguïstisch programmeren), DISCOVER professional, Action Type Coach (Myerss Briggs), in het bezit van Reiki 1 & 2, rondde het basisjaar van de coachopleiding aan het Centrum Zijnsoriëntatie met succes af en volgt op dit moment een individuele opleiding sjamanistisch energetisch werk.
Met Stefan en Marc kan Park Bathmen nu voorzien in alle trainingsmogelijkheden. Ook zal Huib Troost 2 dagen per week aanwezig zijn. Kortom….voor eenieder voldoende mogelijkheden. Binnenkort zullen we de inhoud van de mogelijkheden communiceren. Bij interesse en vragen kun je altijd een mail sturen aan parkbathmen@gmail.com.