Sponsoren Park Bathmen

Onze missie is verenigingen verlichten door de club toekomstbestendig te maken én houden.

Verlichting zit in ons DNA, daarom helpen we je van A tot en met Z met subsidies, financieringen en verzorgen we de installatie en reductie van energie- en onderhoudskosten.

Dat doen we onder andere door led-verlichting aan te brengen en je energiecontract te herzien op basis van onafhankelijk advies en een solide businesscase.

Het gebruik van de verlichting is essentieel om de reductie te kunnen realiseren. Sportverlichting.com helpt je daarom niet alleen met de implementatie, maar ook met het gebruik en onderhoud.

We verzorgen het gehele traject, dus van eerste scan tot stekker in het contact.

Website: sportverlichting.com

Autobedrijf Gert van Keulen is een gerenommeerd BOVAG-autobedrijf dat gegarandeerde kwaliteit, gemoedelijkheid en betrouwbaarheid bij elkaar brengt.

We doen wat we zeggen en blinken uit in betaalbare auto’s van goede kwaliteit. Als universeel, merk onafhankelijk autobedrijf richten wij ons op de verkoop van alle automerken in verschillende prijsklassen.

Wanneer de auto naar wens niet in onze showroom te vinden is, gaan we op uw verzoek op zoek naar de door u gewenste auto.

Website: gertvankeulen.nl

Woon je in de regio Bathmen, Zutphen en Deventer? Dan is Bronsvoord jouw binnenhuisadviseur voor een persoonlijk interieuradvies.

Graag adviseren de interieuradviseurs van Bronsvoord jou bij het maken van een persoonlijke keuze waar jij echt blij van wordt en bieden zij je de zekerheid van de beste koop.

Loop gewoon eens binnen in onze winkel en laat je inspireren, of maak een afspraak zodat we samen alle tijd hebben voor een goed (advies)gesprek.

Website: bronsvoord.nl

Bij Print4Textiel hebben wij alle nodige bedrukkingstechnieken in eigen huis. Met de meest eigentijdse en moderne apparatuur en niet te vergeten onze jarenlange ervaring in deze branche vervaardigen wij bedrukkingen voor bedrijfskleding, sportkleding, promotionele textiel en relatiegeschenken.

 

Website: print4textiel.nl

Bent u op zoek naar een fraaie tuin, compleet naar uw wensen? Dan heten wij u van harte welkom bij Hoveniersbedrijf Breunissen. Wij denken graag met u mee op het gebied van tuininrichting. Uw ontwerp wordt door ons in detail uitgewerkt, vertrouwd en passend binnen de stijl van uw woning of bedrijfspand. Maar waarom moet u voor ons hoveniersbedrijf kiezen?

Website: hoveniersbedrijfbreunissen.nl

Boode in Bathmen beschikt over zeven sfeervol en smaakvol ingerichte zalen die multifunctioneel gebruikt kunnen worden voor allerlei bijeenkomsten, zowel zakelijk als feestelijk. Alle zalen zijn voorzien van draadloos internet en gratis wifi. De zalen kunnen naar uw wens worden ingericht, zodat het perfect aansluit bij het doel van uw bijeenkomst.

De Brasserie is een gezellige ontmoetingsplek geschikt voor jong en oud. Hier kunt u terecht voor een uitgebreid 3-gangen diner, maar ook voor een snelle hap of een borrel aan de prachtige marmeren bar. Heeft u een feestelijk familiediner, een spetterend verjaardag diner of een ander diner met veel gasten? Een plekje aan de prachtige Chef’s Table in de keuken van Boode maakt dit extra bijzonder. Deze tafel biedt genoeg privacy, maar ook een perfect uitzicht op de koks die hard aan het werk zijn voor u.Bij Boode Bath

Website: boode.nl

Is uw tuin toe aan een nieuwe look? Showtuin Heeten helpt u graag verder. Sterk in allerlei soorten sierbestrating en veranda’s, maar ook in tuinverlichting, kunstgras en andere tuinartikelen. Ons ruime assortiment biedt u volop keuze in tal van eersteklas producten, van vooraanstaande merken. Genoeg om uw droomtuin mee te realiseren.

Website: showtuinheeten.nl